Izdvajamo pečati sa voskom za pozivnice Zatvaranje kuverti sa pečatom i voskom danas je ponovno u modi. ... ....više....
Izdvajamo Od sad u našoj ponudi možete naći poklone za razne prigode, rođendane, krštenja, blagdane, vjenčanja, djevojačku ili momačku večer, obljetnice i rođenja, promotivne poklone ... Izrađujemo za vas personalizirane šalice sa slikom i, tekstom ili nudimo već neke gotove predloške. Izrađujemo i majice u crnoj i bijeloj boji sa tiskom ili aplikacijom u FLOK / MARK tehnici. Također nudimo poklon platnene vrećice sa slikama ili natpisima, jastučnice sa tiskom, čestitke, poklon kutije, personalizirane poklone koji se mogu i pojesti, kalendare a bit će toga uskoro i više. Zavirite u našu ponudu: POKLONI ME (kliknuti na crvenu rijeć "pokloni me") a više slika ideja potražite na našoj facebook stranici. Od sad u našoj ponudi možete naći poklone za razne prigode, rođendane, ... ....više....
Izdvajamo Ekskluzivne pozivnice za vjenčanje Predstavljamo vam ekskluzivne pozivnice, izrađene od najkvalitenijih ... ....više....
Izdvajamo Odgovori na često postavljana pitanja Često postavljana pitanja i odgovori

Vjenčanja

Prije svega ...
....više....

Izradite sami pozivnce i zahvalnice

 • etui omotnica 15x15cm
 • etui sa strukturom mat krem
 • kuverte u boji 4124
 • omotnica sa strukturom
 • leptirici za dekoraciju pozivnica
 • organdi vrecice za konfete
 • flasice bocice za pozivice za vjencanje
 • konfet kutijice sa prozirnim poklopcem
 • etui omotnica za pozivnicu sa strukturom
 • Izradite sami pozivnce i zahvalnice
 • Izradite sami pozivnce i zahvalnice
 • Izradite sami pozivnce i zahvalnice
Budite kreativni! Izradite sami svoje pozivnice i zahvalnice i uštedite na njima.
Željeli biste svom vjenčanju dodati malo vlastite kreativnosti i sami izraditi pozivnice, zahvalnice ili konfete za vjenčanje? Ovaj zadatak nikad nije bio lakši!

Svi znamo da je pozivnica uvod u vaše vjenčanje te da prije svega mora biti uredna, čitka, ali i lijepa. Rezanje omotnica škarica ili skalpelom neće baš dati savršene rezultate. Strukture na pozivnice ili zahvalnice teško da možete dodati ručno. Iz tog razloga smo upotpunili ponudu svog kutka za kreativce kako biste i sami izradili pozivnice koje ste do sada mogli gledati samo na fotografijama.

Bez obzira trebate li maštovite omotnice za pozivnice, kuverte, trakice ili neke dekoracije a neznate gdje bi ih pronašli stojimo vam na raspolaganju s mnoštvom materijala i usluga u svojoj ponudi. 
Ovisno o vašim induvidualnim potrebama na raspolaganju su vam:
- omotnice raznih boja mat i perlastih kartona, u više dimenzija i oblika poput etuia,
- omotnice koja se rastvara kao cvijet, 
- klasične kuverte,
- preklopne pozivnice te kartoni raznih oblika i boja izrezani na dimenziju koja vam odgovara.
- Također nudimo i kutijice za konfete, za pozivnice ili kolače u raznim dimenzijama i bojama.
- Uz njih u ponudi su i satenske trake raznih širina i boja koje ćete vrlo lako uskladiti s bojama vašeg vjenčanja ili dekoracije poput leptirića, cvijetića itd.

Ukoliko želite personalizirati vaše pozivnice ili zahvalnice nekom strukturom nudumo veliki izbor (više od 50 različitih) struktura.

Ako nemate mogućnosti tiskati ih sami, nudimo uslugu tiska, a vi ih samo dekorirate po želji ili zaljepite omotnice... Budite kreativni i dajte mašni na volju.
Za sva pitanja i želje stojimo na raspolaganju na e-mail: info@angelus-art.hr ili telefon 01/3630 682

Ponudu našeg repromaterijala možete pogledati ovdje:
KREATIVCI
RSS
Kontakt podaci
Angelus Art
web shop
KREATIVNI DIZAJN d.o.o.
Hrvatska
Prikaz adrese na karti

- * - * -
mob 1: +385 (0)91 669 2842
.
e-mail: info@angelus-art.hr

Radno vrijeme
Web dućan
*
Sub., nedj. i praznikom ne radimo.